KULJETUSTEN HALLINNAN RATKAISUT TEOLLISUUDELLE

Luotettavat kuljetuspalvelut ovat kriittisiä teollisuuden kilpailukyvylle. Siksi monet yritykset lisäävät manuaalisia prosesseja parantaakseen kuljetuspalveluidensa kontrollia. Logentia tarjoaa tehokkaamman vaihtoehdon.

Asiakkaamme edustavat mm. näitä aloja:

  • Rakennustuoteteollisuus
  • Painotuoteteollisuus
  • Lääketeollisuus
  • Autotarviketeollisuus
  • Tekstiiliteollisuus

Kilpailuta. Valitse. Tarkasta.

Kuljetuspalvelujen konseptoidulla kilpailutuksella varmistetaan, että yrityksen sopimuspoolissa on laadukkaimmat ja hintatasoltaan kilpailukykyisimmät kuljetusyhteistyökumppanit, jotka sopivat yrityksen toimialaan ja sen tuotantolaitosten sijaintiin.

Kuljetussopimusten digitalisaatio puolestaan lisää läpinäkyvyyttä ja tehostaa kuljetuspalvelujen käyttöä. Logentian optimaalinen kuljetusvalinta mahdollistaa aina kustannustehokkaimman palvelun valitsemisen sisään tuleville ja ulos lähteville toimituksille.

Logentian kuljetuslaskujen tarkastuksella saadaan läpinäkyvyys laskutusvirheisiin ja kuljetuspalvelujen tarjoajien laskuttamiin piilokuluihin.

Logentian avulla teollisuusasiakkaamme ovat:

  • Alentaneet hintatasoaan yli 30% kilpailuttamalla tehokkaammat kuljetusyhteistyökumppanit
  • Alentaneet kuljetuskustannuksiaan päivittäisessä työssä yli 15 % valitsemalla tehokkaimman kuljetustarpeen täyttävän kuljetuspalvelun
  • Tehostaneet kuljetuslaskujen tarkastamiseen kuluvaa aikaa 98 %
  • Säästäneet kuljetuskustannuksissa analysoimalla kannattaako raaka-ainekuljetukset hoitaa toimittajan vai omalla kuljetussopimuksella
Ajankohtaista
Valmiina kokeilemaan?

Kuljetuslogistiikan optimointi leikkaa asiakkaidemme kuluja keskimäärin 15 %. Mitä suurempi merkitys kuljetuksilla liiketoiminnassa on, sitä laajemmat mahdollisuudet on saavuttaa merkittäviä säästöjä. Ota yhteyttä, niin laitetaan pyörät pyörimään.


Kuljetuspalvelujen kilpailutus

Optimaalinen kuljetusvalinta

Kuljetusten hinnoittelu

“Logentian konseptoidun kilpailutuspalvelun avulla saavutimme yli 30 %:n säästön kuljetuskustannuksissa ja projektin takaisinmaksuaika oli alle yksi kuukausi.”
-Aki Kouki, Logistiikkapäällikkö, Nanso Group Oy

Valmiina kokeilemaan? Se on riskitöntä.

Olemme auttaneet useita teollisuusyrityksiä voittamaan haasteensa. Jos haluat parantaa kannattavuuttasi nopeasti, soita meille numeroon +358 (0)40 574 1358. Näytämme mielellämme myös demon muodossa, kuinka järjestelmämme toimii.

VARAA DEMOTUTUSTU KÄYTTÄÄNOTTOON

Haluatko säästöä kuljetuskustannuksiin? Jätä yhteystietosi.

Logentia
on ensimmäinen kuljetusten hallinnan ohjelmisto- ja asiantuntijayritys, joka tarjoaa kuljetussopimusten läpinäkyvyyden tuomat hyödyt teollisuudelle, tukkukauppiaille ja verkossa toimiville vähittäiskauppiaille.

Katso myynnin yhteystiedot

Yhteystiedot

Hämeentie 19, 00500 Helsinki

Yhteyshenkilöt

Käyttötuki