Tuloksia tukkukaupasta valmistavaan teollisuuteen

Logentia on perusteltu valinta kaikilla toimialoilla, missä kuljetuskustannukset muodostavat merkittävän kuluerän. Yhä useampi yritys kaupan ja teollisuuden alalla on kokeillut järjestelmäämme, nähnyt tulokset – ja jäänyt asiakkaaksemme.

Asiakkaamme edustavat mm. näitä aloja:

  • Rakennustuoteteollisuus
  • Teknologiateollisuus
  • Elintarvikkeiden tukkukauppa
  • Painotuoteteollisuus
  • Lääketeollisuus
  • Rakennustarvikekauppa

Teollisuus

Logentia on auttanut valmistajia alentamaan kuljetuskustannuksiaan ja parantamaan kuljetuspalveluidensa laatua. Mitä monimutkaisempi kuljetuslogistiikka on kyseessä, sitä merkittävämpi vaikutus Logentialla on.

Tukkukauppa

Suuret eräkoot ja kuljetukset rajojen yli luovat kustannuspainetta oikean kuljetuspalvelun valinnalle. Logentian järjestelmä laskee kuljetuskuluja ja tehostaa tukkureiden toimintaa.

 

Verkon vähittäiskauppa

Toimitusten vaihtelevat eräkoot ja reitit sekä tiukat aikatauluvaatimukset luovat haasteen kuljetuspalveluiden hallintaan. Jokainen toimitus täytyy hoitaa tehokkaasti ja luotettavasti kilpailukyvyn takaamiseksi.

Haluatko säästöä kuljetuskustannuksiin? Jätä yhteystietosi.

Logentia

on ensimmäinen kuljetusten hallinnan ohjelmisto- ja asiantuntijayritys, joka tarjoaa kuljetussopimusten läpinäkyvyyden tuomat hyödyt teollisuudelle, tukkukauppiaille ja verkossa toimiville vähittäiskauppiaille.

Katso myynnin yhteystiedot

Yhteystiedot

Sinebrychoffinkatu 11, 00120 Helsinki

Yhteyshenkilöt

Käyttötuki

info@logentia.com